Alumni

Oudleden

Ook nadat onze leden het orkest verlaten hebben, blijven zij vaak als oud-leden met Vereniging Hofstads Jeugdorkest verbonden. We hebben dan ook een uitgebreid oud-leden bestand met zo’n 1200 oudleden, dat teruggaat tot het oprichtingsjaar 1923! Van ongeveer 1050 oud-leden hebben we de contactgegevens. Zij worden iedere 5 jaar uitgenodigd voor het jubileumconcert en de oud-ledenreünie. 

Oudleden zijn leden, die in het Jeugdorkest gespeeld hebben of minimaal 4 jaar lid geweest zijn van de Vereniging Hofstads JeugdOrkest. 

Ben je ook oud-lid of wil je contact opnemen?

Sta je nog niet in de lijst met oud-leden of wil je contact met oud-leden, laat dat dan weten aan de secretaris van de Vereniging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ereleden

De Vereniging heeft verschillende categorieën ereleden. Dit zijnleden, kaderleden of dirigenten die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de Vereniging . Ereleden krijgen een ‘Gekleurde Knoop’. 

We kennen de volgende knopen:

  • Eredirigent met Gouden Knoop
  • Erelid met Zilveren Knoop
  • Lid van Verdienste met Paarse Knoop
  • Lid in verband met een bijzondere prestatie met Gele Knoop

De knopen zijn in de dertiger jaren ingesteld door onze oprichtster, Tilly Talboom-Smitsen de Vereniging houdt ze nog steeds in ere!

Lees meer in het overzicht met ereleden