Sponsors zijn belangrijk!

Sponsoring maakt veel mogelijk 

De Vereniging Hofstads JeugdOrkest heeft vele enthousiaste leden en vrijwilligers. Onze professionele dirigenten en ons bestuur, dat bestaat uit ouders en andere vrijwilligers, zetten zich allemaal zonder vergoeding en met veel energie in. Daarbij is de steun van sponsors, fondsen en donateurs zoals de Vrienden van Hofstads JeugdOrkest belangrijk. Sponsoring is naast de contributies van onze leden en eventuele subsidies onontbeerlijk om jongeren de kans te kunnen blijven geven in orkestverband muziek te maken.

 

Met uw bijdrage

Met uw bijdrage kunnen onze jonge leden hun muzikale talenten blijven ontwikkelen en kunnen wij ze bijzondere levenservaringen bieden. Denk aan een optreden in een mooie concertzaal of een tournee naar het buitenland. In een orkest worden jongeren op een laagdrempelige manier in contact gebracht met klassieke muziek. Dankzij uw steun kunnen de verschillende orkesten en ensembles blijven bestaan.

Steun ons

Wilt u ons steunen, of wilt u informatie over de verschillende mogelijkheden voor sponsoring? Neemt u dan vrijblijvend contact op met ons bestuurslid public relations via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij bespreken graag wat de Vereniging voor u en u voor ons kunt betekenen.

Onze sponsors en subsidieverleners

Promolding BV

"Vereniging Hofstads JeugdOrkest is een fantastische vereniging waarin kinderen en jongeren de mogelijkheid krijgen om samen te musiceren. Dit spreekt ons bijzonder aan en in het kader van ons MVO beleid zijn wij graag bereid om de vereniging zowel financieel als materieel te ondersteunen. We wensen Vereniging Hofstads JeugdOrkest een mooie muzikale toekomst toe.”

Prins Bernhard Fonds

Cultuurschakel

Strijkinstrumentenshop.nl