Vereniging Vrienden van Hofstads JeugdOrkest

De Vrienden van Vereniging Hofstads JeugdOrkest is een actieve vereniging van mensen die het Hofstads JeugdOrkest een warm hart toedragen. Waar gewone middelen te kort schieten, helpen de Vrienden. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van instrumenten, lessenaars en het maken van orkestreizen. Als het nodig is, helpen zij ook individuele leden.

De Vereniging Vrienden van Hofstads JeugdOrkest (Vrienden van VHJO) is opgericht in 1970. De leden vormen de trouwe kern van het enthousiaste publiek. Zij geven de orkesten nieuwe impulsen voor succesvolle concerten.

Hofstads JeugdOrkest is het waard om Vrienden te hebben! Daar hoort u toch ook bij?

Ook Vriend worden

U kunt al Vriend worden vanaf € 25 contributie per jaar. Als Vriend ontvangt u tweemaal per jaar informatie. Zo blijft u op de hoogte van de activiteiten van Vereniging Hofstads JeugdOrkest en van de Vrienden.

Om Vriend te worden, vult u dit formulier in.

Wij verwelkomen u graag als nieuw lid!

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met het bestuur van de Vrienden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lex Veelo Fonds

De Vrienden van Hofstads JeugdOrkest beheren ook de Stichting Lex Veelo Fonds. Deze Stichting is opgericht ter nagedachtenis aan de gedreven en inspirerende dirigent van Hofstads JeugdOrkest: Lex Veelo. De Stichting Lex Veelo Fonds ondersteunt individuele orkestleden van de Vereniging Hofstads JeugdOrkest bij deelname aan muzikale activiteiten in orkestverband, en aan bijzondere evenementen die de muzikale­ en sociale samenhang bevorderen. Dit alles gebeurt in de geest van de naamgever van de stichting, Lex Veelo.